Wil je ook graag iets origineel, maar toch betaalbaar aan jouw muur? Heb je genoeg van die en masse geproduceerde prints die overal opduiken? Dan hebben wij voor jou precies wat je zoekt. Maar wat maakt onze prints nu zo uniek?
Heb je ook het perfecte schilderij gevonden voor jouw interieur bij RT Factory. Leuk toch! Vertel het ons in een comment hieronder en help anderen de weg te vinden naar de perfecte aanvulling voor hun interieur. Want vergeet niet: A home without art is just a house!

Vanaf heden kan je de volgende werken gaan bekijken bij Brasserie Versus in Evergem. Geniet er naast van de heerlijke gerechten en de vriendelijke bediening, ook van het artistieke kader.
Kom op zondag 31 maart naar RT Factory in Wondelgem voor een unieke tentoonstelling van de Portugese kunstenaar António CRISTÓVÃO tussen 14.00h en 18.00h. Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke kunstwerken in een gezellige sfeer.

Bij RT Factory kan je ook terecht voor een aantal topstukken van wereldbefaamde Aziatische kunstenaars zoals Lai Xiao Ping, Liu Zheng en Zhang Haiying. Topstukken dus. Vraag meer info omtrent afmetingen en prijzen.
Niet vergeten! komende zondag 3 februari kan je bij RT Factory terecht tussen 14.00h en 18.00h voor de Valentines Shopping. Wat kan je allemaal verwachten?

Worden het weer pralines dit jaar, of mag het net iets exclusiever zijn? Een leuk kunstwerkje bijvoorbeeld, of een uniek decoratie-object uit ons eigen atelier? Een mooi bloemstukje van Bloemstukje.be misschien? Of een leuk geschenkpakket? Kan je niet kiezen? Dan misschien een geschenkbon die zowel geldig is in de webshop van RT Factory en in de webshop van Bloemstukje.be. Kom het allemaal ontdekken, in onze gekende gezellige sfeer met een hapje en onze heerlijke huiswijnen.
Ontdek in onze webshop leuke, nieuwe decoratiestukken. Van theelichthouders tot prachtige schalen in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Alle stukken zijn unieke en uit eigen atelier!

Geniet nu van mooie kortingen op het vroegere werk uit onze collectie. Bekijk het overzicht en kies het ideale schilderij voor jouw interieur. Kan je zelf niet kiezen? Geen probleem, maak een selectie van verschillende werken, en contacteer ons voor een 'pasbeurt' bij jouw thuis.
Heb je een nieuwjaarsreceptie gepland met jouw vrienden, vereniging of bedrijf? Denk dan eens aan RT Factory. Ontdek wat wij allemaal voor jou kunnen doen.

Meer weergeven