Algemene info/general information

Heb je ook het perfecte schilderij gevonden voor jouw interieur bij RT Factory. Leuk toch! Vertel het ons in een comment hieronder en help anderen de weg te vinden naar de perfecte aanvulling voor hun interieur. Want vergeet niet: A home without art is just a house!
Onze witte Minval wijn ontving de bronzen medaille op de 'Concours Général Agriculture' in Parijs. Deze heerlijke witte wijn kan je gemakkelijk bestellen in onze webshop!

Bij Huid te Merendree kan je voortaan ook een deel van de collectie van RT Factory bewonderen. Deze werken zullen ook op regelmatige basis gewisseld worden. Huid Merendree vind je in Merendreedorp 55, in Merendree uiteraard.
Lijkt het jou ook leuk, om op een ontspannen manier kennis te maken met moderne kunst? Ben je ook zo'n fan van het gezellig shoppen met een hapje en een drankje? Maak vandaag nog een afspraak bij ons op kantoor en kom kennismaken met onze kunstcollectie! Uw aankopen kunnen door ons geleverd worden. Comfortabel shoppen, ook dat is RT Factory!

Deze heerlijke schuimwijn werd door ons geselecteerd als de huiswijn voor onze tentoonstellingen, en met succes. Op vraag van verschillende bezoekers tijdens onze tentoonstellingen stellen wij deze wijn ook ter beschikking aan onzer klanten.
Bij RT Factory kan u ook terecht voor het boeken van een persoonlijke fotosessie. Dit kan bij ons in de studio te Wondelgem, of op verplaatsing indien gewenst. Vraag meer info via info@rt-factory.com. Ook voor het fotograferen van uw kunstwerken of andere producten kan u bij ons terecht!