Nieuwe producten

Wil je ook graag iets origineel, maar toch betaalbaar aan jouw muur? Heb je genoeg van die en masse geproduceerde prints die overal opduiken? Dan hebben wij voor jou precies wat je zoekt. Maar wat maakt onze prints nu zo uniek?
Bij RT Factory kan je ook terecht voor een aantal topstukken van wereldbefaamde Aziatische kunstenaars zoals Lai Xiao Ping, Liu Zheng en Zhang Haiying. Topstukken dus. Vraag meer info omtrent afmetingen en prijzen.

The Color Black, 80 x 80 cm Origineel schilderij van Dieter Verspeelt. Zwart is geen kleur, je hoort het wel eens vaker. Maar is dat ook wel zo? En als dat zo is, is het wel de ideale achtergrond om de pure kleuren tot hun recht te laten komen, zelf in deze eenvoudige compositie.
Er gaat een strakke soberheid van dit werk uit, maar toch weet het zijn mannetje te staan. Het werk schittert in elk modern, strak interieur, en brengt op een tegenstrijdige manier rust in het interieur, ondanks de vrij grote afmeting van het werk. De lijnen zijn in reliëf gesculpteerd op de achtergrond van midden grijs (28%).

De ontdekking van de cosmos, zo lijkt het wel. Maar zoals steeds nodigen onze werken uit tot eigen interpretatie. Een blikvanger wordt het zeker door zijn afmetingen. De ijsbreker om elk boeiend gesprek mee te starten. Misschien is het toch nog een heuse 'Ontdekking'?
Ontdek onze nieuwe Franse schuimwijn. Een heerlijk, lichtparelende wijn die zich thuisvoelt op elk feestje! kom het ontdekken tijdens onze evenementen of bestel nu via de webshop!

Het wijnaanbod bij RT Factory breidt uit. Deze wijnen kan je komen proeven tijdens de Nieuwjaartentoonstelling komend weekend. Ontdek deze wijnen, uit de zonnigste wijngaarden van Frankrijk ook al in onze webshop.