Evenementen/Events

Vanaf heden kan je de volgende werken gaan bekijken bij Brasserie Versus in Evergem. Geniet er naast van de heerlijke gerechten en de vriendelijke bediening, ook van het artistieke kader.
Kom op zondag 31 maart naar RT Factory in Wondelgem voor een unieke tentoonstelling van de Portugese kunstenaar António CRISTÓVÃO tussen 14.00h en 18.00h. Ontdek een gevarieerd aanbod aan unieke kunstwerken in een gezellige sfeer.

Worden het weer pralines dit jaar, of mag het net iets exclusiever zijn? Een leuk kunstwerkje bijvoorbeeld, of een uniek decoratie-object uit ons eigen atelier? Een mooi bloemstukje van Bloemstukje.be misschien? Of een leuk geschenkpakket? Kan je niet kiezen? Dan misschien een geschenkbon die zowel geldig is in de webshop van RT Factory en in de webshop van Bloemstukje.be. Kom het allemaal ontdekken, in onze gekende gezellige sfeer met een hapje en onze heerlijke huiswijnen.
Kom zondag 9 december tussen 14.00h en 17.00h naar onze galerij bij Zendec in Gent, Kortrijkse Steenweg 408. Ontdek er onze leuke decoratie-artikelen aan zeer scherpe prijzen, evenals onze bloemcreaties met gestabiliseerde rozen en onze nieuwe kunstwerken. Bestel jouw verse bloemstukjes en kom ze afhalen tot en met 23 december. Zeker een bezoekje waard.

Voor de late beslissers! Kom op 21-22 en 23 december kerstshoppen. Je vindt er leuke decoratieve objecten, maar je kan er ook kerststukjes komen afhalen. Bestel ze nu reeds, en dan kan je ze net voor kerstavond komen afhalen, zodat ze in volle glorie op de feesttafel prijken. Je kan er ook terecht voor het afhalen van wijnen, en om onze prachtige kunstcollectie te komen bewonderen. We verwelkomen jullie graag, telkens tussen 14.00h en 17.00h bij Zendec, Kortrijkse Steenweg 408 in Gent.
Kom onze pop-up galerij bezoeken in Gent. We hebben voor de komende dagen en weken, een aantal bijkomende data en uren vastgelegd. Het loont zeker de moeite om eens langs te komen.

Kom naar onze tijdelijke galerij bij Zendec in Gent. Je kan er tot eind 2018 nog terecht op afspraak of binnen onze vooropgestelde openingsuren. Zeker een bezoekje waard!
Graag danken wij iedereen die ons een bezoekje kwam brengen tijdens ons Halloween weekend! De geplaatste bestellingen worden asap verwerkt. Wij kijken al uit naar de Christmas Shopping van 15 en 16 december.

Kom in het weekend van 27 en 28 oktober onze nieuwe schilderijen ontdekken, in een onvervalste Halloween sfeer. Leuke decoratie, veel Halloween punch en hapjes. Leuke nieuwe werken en prachtige bloemdecoratie in herfstsfeer. Niet te missen dus!
Vanaf heden kan je een deel van de nieuwste werken van RT Factory gaan bewonderen bij brasserie Versus in Evergem. Je kan er, naast van de heerlijke gerechten, nu ook genieten van moderne, abstracte kunst. Zeker een bezoekje waard dus!

Meer weergeven